Home Transformatie Programma

Transformatie Programma

by Anita Mulderij

De enige (echte) reden waarom jij problemen hebt met je voeding en lichaam is omdat je vanuit de dieetcultuur waarin wij al jaren leven hebt geleerd dat je niet op je lichaam kan vertrouwen en dat het niet goed is zoals het is.

Als je leert om de controle rondom voedsel op te geven en stopt met focussen op je gewicht dan kun je in vrijheid leven en van je eigen lichaam genieten!

In dit transformerende programma werk je vijf maanden intensief met mij samen om het gewicht te krijgen dat van nature bij je past en jezelf te bevrijden van je struggles met eten en je lichaam.

Tijdens dit proces heel je oude wonden die ten grondslag liggen aan jou gewichts- en voedingsproblematiek. Het heeft de kracht om je blokkades te doorbreken en meer van jezelf te houden dan je ooit hebt gedaan!

Voor wie is dit programma?

In dit programma laat ik je ervaren hoe het is om een gezonde leefstijl te hebben die op jou persoonlijk is afgestemd via een bloedtest. We komen erachter welke voeding bij jou past en welke supplementen jij nodig hebt om je lichaam te ondersteunen. Je leert de lekkerste gezonde recepten voor jezelf klaar te maken.

In combinatie met holistische tools als body confidence coaching, touch & awareness bodywork, dagelijkse zelf practice, innerlijk kind werk, meditaties, ademwerk, beweging en zelfexpressie is dit een unieke benadering om je blokkades te doorbreken, je wonden te helen en jouw unieke lichaam vol zelfvertrouwen te bewonderen en bewonen!

Dit programma is voor jou als jij je echt 100% kunt committeren. Als jij met je hele hart voelt dat je echt wilt veranderen en niet alleen qua lichaam, gezondheid maar ook in je relaties en werk.

Je zegt JA tegen jezelf en je lichaam en bent bereid te investeren in jezelf.

Met mijn onvoorwaardelijke support leer je de specifieke tools die je nodig hebt om een radicale shift te maken, je stralend te voelen in je lichaam en zonder moeite te eten waar je blij van wordt!

Waar ik je via het
Transformatie programma mee kan helpen:

Je blokkades herkennen en transformeren die in de weg staan het gewicht te krijgen dat bij je past

Afvallen als je overgewicht hebt

Emoties reguleren en uitdrukken zodat je ze niet meer weg hoeft te eten

Een gezonde relatie met jezelf eten en je lichaam creeeren

Het maken van de shift van perfectionisme naar zelfliefde. Je zal jezelf leren liefhebben op een manier die je nooit eerder hebt kunnen belichamen

Lichaamsbewustzijn creeeren en aanwezig zijn in je lichaam

Een nieuw verhaal creëren over jezelf. Hoe je naar jezelf kijkt, zal voor je leven lang veranderen

Samenwerken met je lichaam en ontdekken wat, wanneer en hoe je het beste kunt eten om het gewicht te krijgen en behouden dat van nature bij je past

Van moeten bewegen naar WILLEN bewegen!

Rust in je hoofd krijgen en afrekenen met de obsessie die je hebt over wat je moet eten

Van lichaamshaat naar Body neutraliteit. Jezelf comfortabel voelen in je lichaam en vrijmaken van de negatieve stem in je hoofd

Jezelf accepteren zoals je bent

Vol zelfvertrouwen en vrij in het leven te staan

Veilig zijn in jezelf en je lichaam

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA:

Duur van het traject: vijf maanden

Intake + afname bloedtest

Voeding- en supplementenplan (naar aanleiding van de bloedtest)

3 x Coachingsessie 90 minuten

2x lichaamswerk sessie 75 minuten

3x accountability sessie 20-30 minuten online check-in via zoom

E-book met de lekkerste gezonde soulfull recepten

Wekelijkse opdrachten met persoonlijke toolkits + reflectie momenten

Meditaties en visualisaties via audio

Continue support via mail of whatsapp

Investering: 1997,- of 399,- per maand

Laten we beginnen!

Voel jij een kriebel om te beginnen met dit traject? Boek een Zoom call om kennis te maken.

Weet je niet zeker of dit programma is wat je wilt of nodig hebt?

Ik heb alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Lees de antwoorden en ontdek of dit het programma is waar jij naar op zoek bent.

Dankbaar kijk ik terug op het Transformatie programma met Anita. We zijn gestart met een EMB Bloedtest, waaruit bleek welke tekorten ik had en er kwamen een aantal fysieke klachten uit. Naar aanleiding daarvan kreeg ik tips voor supplementen en stelden we een plan op. Anita heeft me gedurende 5 maanden heel fijn stap voor stap geholpen naar een andere leefstijl. Ik ben 6 kilo afgevallen, ervaar meer energie en het kost geen moeite om dit vol te houden. Tussen de sessies was er ook ruimte voor vragen. Heel fijn, deze liefdevolle manier van coachen waarbij alles er mocht zijn. Anita Dank je wel, ik zal je zeker aanbevelen aan anderen!

Wendy

Anita presenteert zich weliswaar als gewichtsconsulente annex voedingscoach maar zij is veel meer dan dat. Het bijzondere is dat het in de sessies bij haar nooit over gewicht ging. Gewicht ziet ze terecht als iets dat een uitkomst is van hoe je in het leven staat en wat je onderweg zoal is overkomen. Daarom ging het in de sessies bij haar over dat wat me dwars zit in m’n leven van nu en dat van vroeger.

Anita hielp me daar telkens weer veilig, liefdevol, stevig, rustig en zacht doorheen. En vooral ook alsof ze alle tijd van de wereld heeft, zó fijn! Ze combineert dit met ademsessies, aanraking en gesprekken op diepere gevoelslagen. Het is ongelofelijk wat daar allemaal naar boven kwam dat uiteindelijk in relatie bleek te staan met eten en drinken en méér dan dat.

Ze maakt haar belofte waar, het is daadwerkelijk transformerend, ik kan iedereen meer dan van harte Vitamine A(nita) aanraden!

Roland

I have never been so focused on my deep emotions since I started our sessions. I had my ups and downs and Anita always understood me. In the end of my pathway I discovered that nothing (food and my body) was wrong but I just labeled them and I finally learned how to take care of my soul and body which are deeply connected. Best decision ever, thanks again!

Daniela

Anita is in staat om je diepere oorzaken van een eetpatroon zichtbaar te maken en nog belangrijker: je ze te doen voelen. Hierbij is ze kritisch en vasthoudend (maar wel lief:), zodat je niet meer terug kunt en wilt vallen op je oude bekende ‘escapes’. Had mezelf dit jaren eerder gegund!

Nicolette

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren. Accepteren Meer info

Privacy Policy