Home Over Anita Mulderij

Over Anita Mulderij

by Anita Mulderij

​Als Body Confidence Coach begeleid ik vrouwen bij het herstellen van de relatie met hun lichaam en eten. Ik breng ze weer in contact met wie ze echt zijn, zodat ze vol zelfvertrouwen en lekker in hun lijf het leven kunnen creeren dat zij wensen.

In de afgelopen 7 jaar heb ik als voedingscoach bij Jasperalblas.nl duizenden vrouwen geholpen aan een gezonder en slanker lichaam.

Ik kwam er al snel achter dat blijvend afvallen veel meer is dan gezonder eten en bewegen. Gezond eten en bewegen is een belangrijk onderdeel, maar om echt een transformatie te kunnen maken naar een blijvend slank lichaam is er ook emotionele en spirituele heling nodig.

Ieder mens bouwt gedurende z’n leven spirituele ballast op en als je dat wegstopt en niet aangaat, gaat het zich letterlijk opslaan in je lichaam. Het vormt een muur om je heen waarachter je je verschuilt en waarmee je afstand creëert tussen jezelf en je omgeving.

Het is verleidelijk om eten te misbruiken om gevoelens van eenzaamheid, pijn en verdriet niet te hoeven ervaren. Om je tijdelijk lekker en veilig te voelen en daarna terecht te komen in de cirkel van zelfafwijzing, oordelen, schuldgevoelens en je vooral niet fijn voelen.

Ik heb in de afgelopen jaren gezien hoeveel strijd, zelfhaat en hardheid er onder vrouwen is als het gaat om hun lichaam. Hoeveel vrouwen het contact met hun lichaam (en ziel) kwijt zijn door te leven vanuit het hoofd.

Hoeveel ze bezig zijn met verwachtingen van zichzelf en anderen nastreven. Hoe ze proberen alle ballen hoog te houden en voor iedereen willen zorgen.

Het heeft als gevolg dat ze niet meer voor zichzelf zorgen en niet meer weten wie zij zelf zijn. Het lichaam wordt niet bewondert en mee samen gewerkt maar afgewezen, gehaat en afgestraft.

Het raakt me diep hoe hard en streng vrouwen voor zichzelf zijn en niet meer horen wat hun lichaam en hun intuïtie ze te vertellen heeft. Dat ze eten in zetten om bij zichzelf weg te gaan en om niet te hoeven voelen.

Om die reden ben ik me gaan specialiseren in Body Confidence en lichaamsacceptie.

Ik geloof dat de wereld er een stuk mooier van wordt als vrouwen uit hun hoofd gaan en weer in contact komen met hun lichaam en ziel. Vanuit die verbinding zal goed voor jezelf zorgen en de juiste voeding kiezen vanzelf gaan. Zo krijg je vanzelf weer het lichaam dat echt bij je past.

You must learn a new way to think, before you can master a new way to be.

Marianne Williamson

OPLEIDINGEN

HBO Voeding & Diëtetiek (Hogeschool van Amsterdam)

Certified Body confidence Coach (IBCC Institute for Body Confidence Coaching)

Gecertificeerd Voedingscoach Jasperalblas.nl

NLP Master (UNLP)

NLP Practitioner (UNLP)

Coachopleiding (ICM)

Reiki 1

EMB Bloedtest (Ortho Health foundation)

Psyche & voeding (Ortho Health foundation)

Touch & Awareness Foundation Training

Touch & Awareness intermediate Training

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren. Accepteren Meer info

Privacy Policy