Home Klantervaringen

Klantervaringen

by Anita Mulderij

Bettina (49)

 Ik heb mijzelf een Bodyconfindence coachtraject bij Anita cadeau gedaan. Dat heeft mij heel veel gebracht. Ik ben meer dan 10 kilo afgevallen, heb meer energie gekregen en heb sindsdien geen maandelijkse migraine aanvallen meer gehad. Anita is een super lieve en deskundige coach waarbij je je snel op je gemak bij voelt. Echt een aanrader als je jezelf een mooi cadeau wil geven!

Lisa (31)

Na vele jaren van worstelen met mijn gewicht wist ik inmiddels ontzettend veel over mezelf en over gezonde voeding.

Toch bleef dat overgewicht er en ook de frustratie die daarmee voor mij gepaard ging. Dat diëten niet de uitkomst voor mij was, wist ik inmiddels maar hoe kon ik er dan toch voor zorgen dat ik prettiger in mijn vel kwam te zitten zonder mezelf aan een streng regime te onderwerpen? Ik wilde daar graag hulp bij alleen bij de gedachte aan weer een diëtist die slank was en mij enthousiast zou gaan onderwijzen over ‘slechte’ voeding en het stigma op dikheid op die manier zou benadrukken daar zag ik tegen op.

Toen las ik artikelen geschreven door Anita en was ik direct enthousiast. Wat schreef zij liefdevol en wijs over voeding en de gevolgen van bepaalde gewoontes op je lichaam.

De start van haar begeleiding was een uitgebreide intake waarin ze ontzettend doortastend was en een compleet beeld van mij wist te krijgen. Uit het hierop volgende plan van aanpak bleek hoe goed ze geluisterd had. Ik kreeg een echt persoonlijk plan met voor mij hele vernieuwende maar logische adviezen.

Zij benadrukte het belang van het verminderen van stress, het rusten en dat je je beter kunt focussen op wat je lichaam je allemaal vertelt. Met oefeningen die zij speciaal op mijn verhaal afstemde, leerde ik zoveel over mezelf.

De gesprekken voelde voor mij alsof ik met een psycholoog, voedingsdeskundige en vriendin (eentje die spiritueel, intuïtief, ontzettend inspirerend en ook nuchter én grappig is) tezamen in gesprek was.

Ik vind haar echt zo wijs en doortastend. In 5 ontzettend fijne gesprekken heeft ze me uit de dieetmodus gehaald en veel beter in contact met mezelf.

Ik heb geen dieet meer. Ik eet bewust (daardoor de lekkerste gezonde dingen), rust, ben lief voor mezelf en beweeg meer (omdat ik dat echt ontspannen vind). Ik lééf. Dat is mijn dieet.

Femmy (51)

Mijn verwachtingen zijn in eerste instantie altijd hoog, omdat ik er graag iets aan wil hebben. Ik hoopte dan ook dat de Voeding & Leefstijl coaching mij zou helpen verder te komen. Deze verwachtingen zijn ruimschoots uitgekomen. Meer nog dan ik vooraf verwacht had.

Gedurende het hele traject was Anita respectvol en positief. Ze luisterde goed naar de vraag achter de vraag en vatte dit goed samen, zodat het voor mij inzichtelijk werd. Ze gaf mij niet alleen antwoord op voedingsvragen, maar betrok mijn hele “zijn” erbij, waardoor er veranderingen in gedrag en omgang met de nieuwe leefstijl in gang gezet werden, zodat gezond leven en het luisteren naar mijn lichaam ging beklijven, niet alleen voor de periode van de coaching maar (hopelijk) voor altijd.

Deze gezonde manier van eten is inmiddels volledig een intrinsieke motivatie geworden. Niet iets tijdelijks of omdat een ander dit van mij verwacht. Ook niet uit “schoonheidsideaal” (slanker willen zijn), maar omdat ik er waarde aan hecht om gezond ouder te worden zonder dokters en pillen.

Sandra (48)

Nadat de resultaten van de EMB Bloedtest goed tot mij waren doorgedrongen, heb ik een aanpassing gemaakt in mijn voedingspatroon.

Ik voel me na lange tijd weer energieker. Minder vermoeid, minder geïrriteerd etc.
Tot nu toe 4 kg afgevallen. Dat ik weer afval is een klein wondertje. Dit is sinds lange tijd niet voorgekomen.

Zo blij dat ik de bloedtest heb laten doen!

Nicolette

Anita is in staat om je diepere oorzaken van een eetpatroon zichtbaar te maken en nog belangrijker: je ze te doen voelen. Hierbij is ze kritisch en vasthoudend (maar wel lief:), zodat je niet meer terug kunt en wilt vallen op je oude bekende ‘escapes’. Had mezelf dit jaren eerder gegund!

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren. Accepteren Meer info

Privacy Policy