Home » Touch & Awareness Bodywork Amsterdam

Touch & Awareness Bodywork Amsterdam

by Anita Mulderij

Bodywork Amsterdam: het loslaten van opgebouwde spanning dankzij aanraking

Door middel van zachte aanraking help ik je uit je hoofd in je lichaam te komen. Samen onderzoeken we wat je lichaam en onderbewuste je te vertellen hebben en kun je opgebouwde (emotionele) spanning loslaten waardoor je meer van je ware essentie kunt belichamen.

HEB JIJ LAST VAN DE VOLGENDE KLACHTEN?

Altijd "aan staan" en vaak overprikkeld zijn;

Emotionele blokkades;

Vermoeidheidsklachten;

Stress en overspannenheid;

Burn-out;

Depressie & somberheidsklachten;

Overgewicht en moeizaam afvallen.

HOE ONSTAAN DEZE KLACHTEN?

Het lichaam is ongelofelijk intelligent. Vaak ontstaan klachten doordat we de connectie met ons lichaam kwijtraken. Zonder dat je je er bewust van bent hoor je de seintjes die het lichaam je geeft misschien al jaren niet meer doordat je altijd druk bent, veel stress ervaart of een ongezonde leefstijl hebt.

Door het contact met je lichaam te herstellen, (emotionele) spanning en blokkades los te laten en je lichaam weer te bewonen kunnen veel van deze klachten verminderen.

Een Touch & Awareness Bodywork Amsterdam Traject

Helpt je van je hoofd in je lichaam komen;

Geeft helderheid en inzicht doordat je verbindt met je onderbewustzijn;

Helpt bij het loslaten van opgebouwde spanning en emotionele blokkades;

Kalmeert je gedachten en ondersteunt bij het verdiepen van de ademhaling;

Vergroot het lichaamsbewustzijn en brengt je weer in contact met de signalen van je lichaam;

Verhoogt je vitaliteit.

Touch & Awareness Bodywork Amsterdam: hoe werkt het?

Het lichaam is een belangrijke bron van informatie die vaak over het hoofd wordt gezien. Onze fysieke en emotionele trauma’s, groot of klein, liggen diep verscholen onder onze huid. Deze kunnen zich uiten in een oppervlakkige ademhaling en fysieke spanning in ons lichaam. Door ons bewust te worden van de vastzittende energie en oude ‘fysieke patronen’ die ons bij elkaar houden, kunnen we spanning loslaten en meer ruimte creëren voor ademhaling en ontspanning. Dit verbindt ons met onze ware gevoelens en stelt ons in staat om op een voedende manier contact te maken met onszelf en anderen.

Vaak worden we belemmerd door onverwerkt verdriet, pijn, geheimen, schaamte en ongeaccepteerde delen van onszelf, die ons dwingen om spierkracht te gebruiken om alles binnen te houden. Het lichaam slaat op wat we nog niet klaar zijn om te voelen. Door middel van een luisterende aanraking kunnen oude ervaringen geleidelijk aan naar de oppervlakte komen en worden uitgedrukt door beweging in het lichaam, verandering van ademhaling, emotionele bevrijding en een dieper begrip van onszelf. Zo kunnen we ons lichaam gebruiken als een poort naar bewustzijn en zelfontdekking.

Bodywork Amsterdam

EEN TOUCH & AWARENESS BODYWORK TRAJECT

Tijdens het traject ontdekken we samen wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Deze sessies helpen je om contact met jezelf te maken en zo je relatie met je lichaam te verbeteren.

Anita Mulderij is een gecertificeerd Touch & Awareness Practitioner.

Lieve Anita, Ik wil je nog bedanken voor de sessie van gisteren. Ik voelde mij veilig en vertrouwd bij je.
Meteen nadat ik was gaan liggen gebeurde er zo veel! Woorden die mij te binnen schieten zijn beweging, ontspanning, toelaten en loslaten.

Sarah

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren. Accepteren Meer info

Privacy Policy