Home » Over Body Confidence Coach Anita Mulderij

Over Body Confidence Coach Anita Mulderij

by Anita Mulderij

​Als Body Confidence Coach begeleid ik mannen en vrouwen bij het herstellen van de relatie met eten en hun lichaam. Ik breng ze weer in contact met wie ze echt zijn, zodat ze vol zelfvertrouwen en lekker in hun lijf het leven kunnen creëren dat zij wensen.

Body Confidence Coach Anita Mulderij

“Gezond eten en bewegen zijn belangrijk, maar om echt een transformatie te kunnen maken naar een blijvend slank lichaam is er ook emotionele, mentale en spirituele heling nodig.”

In de afgelopen 10 jaar heb ik als voedingscoach bij Jasper Alblas duizenden mensen begeleid bij het creëren van een gezonde leefstijl.

Ik kwam er achter dat blijvend afvallen veel meer is dan gezonder eten en bewegen. Gezond eten en bewegen zijn belangrijk, maar om echt een transformatie te kunnen maken naar een blijvend slank lichaam is er ook emotionele, mentale en spirituele heling nodig.

Ieder mens bouwt gedurende z’n leven spirituele ballast op en als je dat wegstopt en niet aangaat, gaat het zich letterlijk opslaan in je lichaam. Het vormt een muur om je heen waarachter je je verschuilt en waarmee je afstand creëert tussen jezelf en je omgeving.

Het is verleidelijk om eten te misbruiken om gevoelens van eenzaamheid, pijn en verdriet te dempen. Om je tijdelijk lekker te voelen en daarna terecht te komen in de cirkel van zelfafwijzing, oordelen, schuldgevoelens en je vooral niet fijn voelen.

Ik heb in de afgelopen jaren gezien hoeveel strijd en zelfhaat er onder zowel mannen als vrouwen is als het gaat om hun lichaam, waardoor ze het contact ermee verliezen en gaan leven vanuit hun hoofd.

En vanuit daar alleen maar bezig zijn met verwachtingen van zichzelf en anderen nastreven. Het heeft als gevolg dat ze niet meer voor zichzelf zorgen en weten wie zij zelf zijn. Het lichaam wordt niet bewondert maar afgewezen, gehaat en afgestraft.

Het raakt me diep hoe hard en streng mensen voor zichzelf zijn en niet meer horen wat hun lichaam en hun intuïtie ze te vertellen heeft. Dat ze eten in zetten om bij zichzelf weg te gaan en om niet te hoeven voelen.

Om die reden ben ik me gaan specialiseren tot Body Confidence Coach, gericht op lichaamsacceptie.

Ik geloof dat de wereld er een stuk mooier van wordt als mensen weer in contact komen met hun lichaam en ziel. Vanuit die verbinding zal goed voor jezelf zorgen en de juiste voeding kiezen moeiteloos gaan. Zo krijg je vanzelf weer het lichaam dat echt bij je past.

You must learn a new way to think, before you can master a new way to be.

Marianne Williamson

OPLEIDINGEN

HBO Voeding & Diëtetiek (Hogeschool van Amsterdam)

Certified Body confidence Coach (IBCC Institute for Body Confidence Coaching)

Gecertificeerd Voedingscoach Jasperalblas.nl

NLP Master (UNLP)

NLP Practitioner (UNLP)

Coachopleiding (ICM)

Reiki 1

EMB Bloedtest (Ortho Health foundation)

Psyche & voeding (Ortho Health foundation)

Touch & Awareness Foundation Training

Touch & Awareness intermediate Training

Certified Touch & Awareness practitioner

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren. Accepteren Meer info

Privacy Policy