Home » Veelgestelde vragen transformatie programma

Veelgestelde vragen transformatie programma

by Anita Mulderij

Ik heb alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Lees de antwoorden en ontdek of dit het programma is waar jij naar op zoek bent.

Veelgestelde vragen

Ik weet niet of ik een coach nodig heb. Kan het niet op een andere manier?

Er zijn honderden manieren waarop je met dit thema aan de slag kunt en ik geloof dat elk artikel dat je leest of podcast die je hoort je wat kan leren. Als je echt ergens diep in wilt duiken is 1 op 1 begeleiding de beste manier om progressie te boeken en voor langere tijd gefocust te blijven.

Zeker als je al jaren met dit probleem worstelt vergt het aandacht en tijd om uit je oude patronen te groeien. Dit programma geeft jou de specifieke tools die nodig zijn voor jouw unieke situatie. Geen tools die gericht zijn op een algemeen publiek.

Zelf werk ik wekelijks met een coach om helder en gefocust te blijven en het leven te creëren vanuit mijn hoogste potentieel.

Is NU wel de juiste tijd voor mij?

Van nature hebben we allemaal een gezonde weerstand tegen verandering maar weet dat je al een mooie stap hebt gezet door dit alleen al te lezen.

Je hart weet of dit is wat je nu nodig hebt, de twijfels die vaak later komen zijn de saboteurs die wellicht nog in de weg zitten.

Als je eenmaal een commitment hebt gemaakt, zal je vanuit daar alleen maar groeien. En het is niet makkelijk en geen lineair proces maar samen gaan we er stap voor stap doorheen en ik ben er voor je elke stap die je zet.

Je verdient het NU om je gelukkig te voelen, lekker in je lijf te zitten en de magische persoon te zien die je diep van binnen weet dat je bent.

Ik kan je verzekeren: je gaat blij zijn als je dit thema NU aankijkt en jezelf de heling geeft die je nodig hebt en er niet tot je 75e mee rond blijft lopen!

Is dit een afslank programma?

Nee, je verlangen om af te vallen is waarschijnlijk een van de redenen waarom je wat je wenst niet bereikt. Het heeft als gevolg dat je jezelf schuldig blijft voelen na elke (ongezonde) maaltijd en je rot voelt na elke foto die je van jezelf ziet of elke keer dat je jezelf naakt in de spiegel ziet.

Het verlangen is helemaal welkom maar we gaan er vooral voor zorgen dat het jou niet langer meer in de weg zit. Het is vooral van belang dat jij gaat ervaren dat je NU al gelukkig mag zijn en nu al van het leven mag genieten.

Vanuit acceptatie van wie je nu bent gaan we wel onderzoeken wat jij wilt en gaan we samen op zoek naar een gezonde manier van eten die dienend is voor jou. Een eet- en leefstijl die past bij wie je bent , waar jij je lekker bij voelt en waar jij van geniet. Als je overgewicht hebt, zal dat waarschijnlijk als gevolg hebben dat je af gaat vallen maar dat is niet het hoofddoel.

Is het een intuïtief eten programma?

Je leert enkele principes van intuïtief eten maar we proberen bij alle “methodes” uit de buurt te blijven en echt te zoeken naar jouw unieke manier van eten.

Ga jij me voedingsschema’s geven en vertellen wat ik moet eten?

We werken met een persoonlijke bloedtest, dat is een 0 meting om te zien hoe je er fysiek voor staat. Uit de test komt veel waardevolle informatie. Het laat je onder andere zien of je tekorten hebt, gevoeligheden voor bepaalde soorten voeding, intoleranties, maar ook hoe het met je darmen en hormonen gaat en hoeveel stress er in je systeem zit.

Vanuit daar krijg je een advies over welke soort voeding bij je past op basis van de testresultaten en krijg je de supplementen die jouw lichaam ondersteunen om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

Vanuit daar ga je experimenteren en je eigen onderzoek doen. Eten is bedoeld om energie van te krijgen dus ligt de focus vooral op weer in contact komen met het gevoel dat eten je geeft.

Als jij leert welke voeding jij je goed door gaat voelen en jouw doel is om je stralend en energiek t en een gezond gewicht te hebben dan kun jij voedselkeuzes maken die daar bij passen.

Ik ben voedingsdeskundige dus zal je hierin begeleiden en vele suggesties geven.

Ik heb niet voldoende geld om dit programma te betalen.

Ik weet dat dit een investering is van veel geld en tijd maar je vrij voelen in je lichaam en voor altijd een fijne relatie hebben met eten en je lichaam is oneindig veel waard. Als dit is wat je wilt, dan weet je het, je voelt een grote YESS in je hart.

Weet dat er mogelijkheden zijn om de betaling te verspreiden om het je gemakkelijker te maken. Als je een afwijkende betalingsregeling wilt, kun je me altijd even mailen op info@anitamulderij.nl dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Waarom is dit programma 5 maanden?

Nieuw gedrag aanleren en loskomen van een negatief zelfbeeld en de dieetmentaliteit kost tijd. De ervaring leert dat echt naar een liefdevolle relatie met jezelf en eten gaan ten minstens 5 maanden duurt. Het is ook belangrijk om jezelf die tijd te gunnen en af te stappen van iets “snel” willen bereiken, want zo werkt het met dit thema, waar je waarschijnlijk al vele jaren mee struggled niet.

Welke kwaliteiten heb ik als Body Confidence coach?

Ik ben voedingsdeskundige en heb daarnaast vele opleidingen gedaan die mij hebben geholpen de coach te worden die ik nu ben:

  • Voeding & Dietethiek (HBO)
  • NLP Practitioner
  • NLP Master
  • Coachopleiding (ICM)
  • Body Confidence Coach Opleiding (Institute of Body Confidence)
  • EMB Bloedtest (Ortho Healthy foundation)
  • Reiki 1
  • Touch & Awareness Foundation Training
  • Touch & Awareness Intermediate Training

Mijn expertise ligt in body confidence coaching en ik heb afgelopen jaren duizenden mensen ondersteund bij het creëren van een gezonde relatie met eten en hun lichaam. Body confidence coaching gaat verder dan eten en het lichaam, het ondersteund je bij het belichamen van je volle potentie en helpt je stappen te zetten waarmee je het leven kunt leven dat jij ten diepste verlangt.

Ik heb een eetstoornis, kun jij me helpen?

Ik werk veel met mensen die een eetstoornis hebben gehad in het verleden. Maar als je op dit moment een actieve diagnose hebt van een eetstoornis dan is het belangrijk dat je hulp zoekt bij een professionele hulpinstantie die gespecialiseerd is in eetstoornissen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren. Accepteren Meer info

Privacy Policy