Home » Intensief Transformatie programma: 1-op-1 samenwerking van vijf maanden

Intensief Transformatie programma: 1-op-1 samenwerking van vijf maanden

by Anita Mulderij

Van strijd naar vrijheid: een holistische transformatie van lichaam, geest en de relatie met voeding.

In dit transformerende programma werk je vijf maanden intensief met mij samen om het gewicht te krijgen dat van nature bij je past en jezelf voorgoed te bevrijden van de strijd met eten en je lichaam.

BEVRIJD JEZELF VOORGOED

Vaak ervaren we problemen met voeding en ons lichaam doordat we hebben geleerd ons lichaam niet te vertrouwen en te geloven dat het niet goed genoeg is zoals het is, beïnvloed door de overheersende dieetcultuur waarin we al jaren leven. Door de controle over voedsel los te laten en niet langer gefocust te zijn op gewicht, kunnen we in ware vrijheid leven en van ons lichaam genieten. Bovendien zul je merken dat gewichtsverlies en vermindering van andere klachten vanzelf volgen.

Tijdens dit proces heel je oude wonden die ten grondslag liggen aan je gewichts- en voedingsproblematiek. Het is een helende reis van onzekerheid naar Body Neutraliteit en het heeft de kracht om blokkades te doorbreken en meer van jezelf te houden dan je ooit hebt gedaan. Samen gaan we op zoek naar manieren waarop jij hier anders mee om kan gaan zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en de relatie met jezelf en eten herstelt.

VOOR WIE IS HET TRANSFORMATIE PROGRAMMA?

Dit programma is voor jou als jij je echt 100% kunt committeren. Als jij met je hele hart voelt dat je echt wilt veranderen, niet alleen op het gebied van je lichaam en gezondheid, maar ook in je relaties en werk. Je zegt JA tegen jezelf en je lichaam en bent bereid hierin te investeren.

Met mijn onvoorwaardelijke support leer je de specifieke tools die je nodig hebt om een radicale shift te maken, waardoor je je stralend voelt in je lichaam en moeiteloos kunt genieten van voeding waar je blij van wordt!

DE INHOUD VAN DIT TRANSFORMATIEVE PROGRAMMA

In dit programma leer je een gezonde en duurzame leefstijl te creëren die volledig op jou is afgestemd. We onderzoeken welke voeding het beste bij jou past en welke supplementen jouw lichaam kunnen ondersteunen. Je ontdekt hoe je heerlijke en gezonde recepten kunt bereiden die speciaal voor jou geschikt zijn. Door middel van holistische tools, zoals Body Confidence coaching, Touch & Awareness Bodywork, Body Neutrality, dagelijkse zelf practise, innerlijk kind werk, het cultiveren van een positieve mindset, meditaties, ademhalingsoefeningen en beweging, krijg je een unieke benadering om blokkades te doorbreken, in balans te komen en vol zelfvertrouwen te genieten van jouw unieke lichaam.

Waar ik je via het
Transformatie programma mee kan helpen:

Je blokkades transformeren die in de weg staan het gewicht te krijgen dat bij je past.

Afvallen als je overgewicht hebt.

Emoties reguleren zodat je ze niet meer weg hoeft te eten.

Een gezonde relatie met jezelf eten en je lichaam creëren.

Het maken van de shift van perfectionisme naar zelfacceptatie. Van tekort naar overvloed.

Lichaamsbewustzijn creëren en aanwezig zijn in je lichaam.

Een nieuw verhaal creëren over jezelf. Hoe je naar jezelf kijkt, zal voor je leven lang veranderen.

Ontdekken hoe en wat je het beste kunt eten om het gewicht te krijgen en behouden dat van nature bij je past.

Van moeten bewegen naar WILLEN bewegen!

Rust in je hoofd krijgen en afrekenen met de obsessie die je hebt over wat je denkt te moeten eten.

Van onzekerheid naar Body neutraliteit. Jezelf comfortabel voelen in je lichaam.

Jezelf accepteren zoals je bent.

Zelfvertrouwen ontwikkelen.

Veilig zijn in jezelf en je lichaam.

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA:

Duur traject: vijf maanden

Intake + afname bloedtest

Voeding- en supplementenplan (naar aanleiding van de bloedtest)

3 x Coachingsessie 90 minuten

2x lichaamswerk sessie 75 minuten

3x accountability sessie 20-30 minuten online check-in via zoom

E-book met de lekkerste gezonde recepten

Wekelijkse opdrachten met persoonlijke toolkits + reflectie momenten

Meditaties en visualisaties via audio

Continue support via mail of whatsapp

Investering: 1997,- of 399,- per maand (Traject kan ook online, dan passen we de inhoud wat aan)

Laten we beginnen!

Voel jij een kriebel om te beginnen met dit traject? Boek een Zoom call om kennis te maken.

Weet je niet zeker of het transformatie programma is wat je wilt of nodig hebt?

Ik heb alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Lees de antwoorden en ontdek of dit het programma is waar jij naar op zoek bent.

Dankbaar kijk ik terug op het Transformatie programma met Anita. We zijn gestart met een EMB Bloedtest, waaruit bleek welke tekorten ik had en er kwamen een aantal fysieke klachten uit. Naar aanleiding daarvan kreeg ik tips voor supplementen en stelden we een plan op. Anita heeft me gedurende 5 maanden heel fijn stap voor stap geholpen naar een andere leefstijl. Ik ben 6 kilo afgevallen, ervaar meer energie en het kost geen moeite om dit vol te houden. Tussen de sessies was er ook ruimte voor vragen. Heel fijn, deze liefdevolle manier van coachen waarbij alles er mocht zijn. Anita Dank je wel, ik zal je zeker aanbevelen aan anderen!

Wendy

Anita presenteert zich weliswaar als gewichtsconsulente annex voedingscoach maar zij is veel meer dan dat. Het bijzondere is dat het in de sessies bij haar nooit over gewicht ging. Gewicht ziet ze terecht als iets dat een uitkomst is van hoe je in het leven staat en wat je onderweg zoal is overkomen. Daarom ging het in de sessies bij haar over dat wat me dwars zit in m’n leven van nu en dat van vroeger.

Anita hielp me daar telkens weer veilig, liefdevol, stevig, rustig en zacht doorheen. En vooral ook alsof ze alle tijd van de wereld heeft, zó fijn! Ze combineert dit met ademsessies, aanraking en gesprekken op diepere gevoelslagen. Het is ongelofelijk wat daar allemaal naar boven kwam dat uiteindelijk in relatie bleek te staan met eten en drinken en méér dan dat.

Ze maakt haar belofte waar, het is daadwerkelijk transformerend, ik kan iedereen meer dan van harte Vitamine A(nita) aanraden!

Roland

I have never been so focused on my deep emotions since I started our sessions. I had my ups and downs and Anita always understood me. In the end of my pathway I discovered that nothing (food and my body) was wrong but I just labeled them and I finally learned how to take care of my soul and body which are deeply connected. Best decision ever, thanks again!

Daniela

Anita is in staat om je diepere oorzaken van een eetpatroon zichtbaar te maken en nog belangrijker: je ze te doen voelen. Hierbij is ze kritisch en vasthoudend (maar wel lief:), zodat je niet meer terug kunt en wilt vallen op je oude bekende ‘escapes’. Had mezelf dit jaren eerder gegund!

Nicolette

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren. Accepteren Meer info

Privacy Policy