Home » Veelgestelde vragen online Body Confidence programma

Veelgestelde vragen online Body Confidence programma

by Anita Mulderij

Veelgestelde vragen

Ik wil graag rust in mijn hoofd rondom eten en ik wil ook afvallen, is dit iets voor mij?

Ja, zeker weten. Jouw verlangen om af te vallen mag er helemaal zijn. Als jij je fijner voelt als je minder weegt gaan we er samen naar kijken hoe we dat op een constructieve rustige manier voor elkaar kunnen krijgen, zonder haast of hyperfocus op het resultaat zodat de veranderingen die je doorvoert en je gewichtsverlies duurzaam zijn.

Ik heb alles geprobeerd, hoe weet ik dat dit voor me werkt? Ik ben bang weer te falen?

Je dieetverleden is pijnlijk. Alle pijn is tijdelijk, tenzij je het blijft dragen, dan wordt het bagage. Als dit je bagage is geworden kan het zijn dat je continu je verleden en herinneringen op nieuwe kansen blijft plakken. Daarmee krijg je steeds hetzelfde resultaat. Zeker wanneer je je blijft focussen op het resultaat ipv de echte oorzaak aan te pakken.
Vaak zit in deze pijn grote lessen, daar wil ik met je naar op zoek en naar de echte oorzaak van je overgewicht. Als je dat kunt zien, kun je ervan leren, het achter je laten en een nieuwe visie creëren voor de toekomst. Je angst mag er dus helemaal zijn, samen creëren we een nieuwe weg waarbij je die achter je laat en je er niet langer door laat leiden.

Ik ben erg druk, heb ik genoeg tijd?

Hoeveel tijd (en energie) ben je op dit moment kwijt aan je niet fijn voelen over je lichaam? Wat kost het je op emotioneel, mentaal en financieel niveau? Wat maak je belangrijker dan jezelf goed voelen? Er is nooit een goed moment om verandering te maken en je primitieve brein zal je altijd helpen om een reden te vinden om niet te beginnen. Hoeveel tijd in je leven wil je nog besteden aan het niet liefhebben van jezelf en je lichaam? Je hebt een keuze om de leiding te nemen en het verlangen dat je hebt voor jezelf waar te maken en er vol voor te gaan! JUST GO!

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren. Accepteren Meer info

Privacy Policy