Home » The Body Confidence Journey

The Body Confidence Journey

by Anita Mulderij

The Body Confidence Journey: in 10 weken bevrijd van dieetconditioneringen

In 10 weken biedt The Body Confidence Journey een pad naar innerlijke rust en tastbare resultaten, waarmee je afstand neemt van de conditioneringen van diëten en je zelfvertrouwen herstelt. Dit programma is geschikt voor jou als je in de wachtstand staat, worstelt met zelfbeeld, emotioneel eetgedrag, en klaar bent voor echte verandering. Beëindig de strijd, herwin leiderschap en gun jezelf vandaag nog te mogen genieten van je lichaam en het leven.

 

Langdurig diëten, telkens zonder succes, leidt tot moedeloosheid en emotionele uitputting.

Als iets in je leven dat je heel graag wilt niet lukt, terwijl je enorm je best doet, voelt het alsof je de controle verliest. Dat kan veel pijn doen en energie kosten. Wanneer je jarenlang de controle kwijt bent en jezelf uitput door keer op keer op dieet te gaan met hetzelfde resultaat als gevolg word je moedeloos, down, en verdrietig. Misschien heb je je verlangen daardoor opgegeven en zelfs chronische (emotionele) pijn ontwikkeld waar je elke dag mee op staat en naar bed gaat. Dat kan enorm frustrerend zijn, zeker als je op andere thema’s in je leven succesvol bent. Het voelt als falen dat dit niet lukt.

HOE WERK JE EEN GEZONDE LEVENSSTIJL ZONDER DIËTEN?

De enige manier om dit op te lossen is weer leiding te nemen over dit thema in je leven, rust te vinden in het proces en in jezelf. Stel standaarden en creëer structuur door dagelijks kleine stappen te zetten, zodat je je weer goed voelt over jezelf. Het aanleren van een procesmatige benadering voor een gezonde leefstijl, in tegenstelling tot strikte resultaatgerichtheid zoals bij diëten, helpt jou weer zelfvertrouwen ontwikkelen.

Je kunt je namelijk vandaag al goed voelen over jezelf door goed voor jezelf te zorgen, compassie te hebben voor jouw unieke pad en jezelf uit te dagen. Lekker in je vel zitten kan nu; daar hoef je niet mee te wachten tot je 10 kilo lichter bent.

Bevrijd jezelf van het dieetverleden en start vandaag een nieuw verhaal vol liefde en gezondheid, voor een vervulde ziel en bevrijde geest.

Ontdek hoe de Body Confidence Journey je leidt naar innerlijke rust en concrete resultaten

Je staat niet langer op hold; vandaag leef je weer voluit en geniet je ervan.

Je stopt met strijden en hervindt compassie.

Je neemt de leiding terug waar je de controle kwijt was en vind rust in jezelf.

Je geeft jezelf vandaag al wat je nodig hebt om je goed te voelen.

Je ontdekt waar je echt hongerig naar bent.

Je neemt afscheid van de dieetmentaliteit en procesmatig leren werken om een leefstijl voor jezelf te creëren die duurzaam is.

Je ontwikkelt Body Neutraliteit.

Je leert trots te zijn op jouw unieke levenspad.

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA:

Duur traject: tien weken

10 coaching sessies van 1 uur

Wekelijkse empowerment opdrachten

Handouts en werkboek oefeningen

Follow up email en support

24/7 Online Support

Investering: 999,-

Overzicht Body Confidence Journey

Week 1: Focus creëren

Deze week kom je in beweging en begint je reis naar een leven vol energie en vertrouwen zonder de weegschaal en een dieet.

Week 2: Mind – limiting beliefs

De focus deze week ligt op het creëren van een nieuwe overtuigingsstructuur met betrekking tot zelfbeeld, voeding en lichaam. We gaan samenwerken met innerlijke kritische stemmen en leren de aandacht te verleggen naar het positieve.

Week 3: Movement as Medicine

Niet meer bewegen omdat het moet, maar omdat jij het wilt, omdat het helend is en je ervan geniet! Ontdek hoe je beweging op een manier in je leven kunt integreren die je altijd met plezier kunt doen.

Week 4: Innerlijk kind en eten als copingmechanisme

Waar bescherm jij jezelf nog met eten omdat een kinddeel van jezelf de leiding neemt? Deze week maak je opnieuw contact met al die delen die zichzelf zijn gaan beschermen met eten. Je oefent onvoorwaardelijke compassie voor jezelf en leert tools om jezelf op een constructieve manier te reguleren.

Week 5: Herformuleer je gedachten & bevrijd jezelf van oordelen over voeding

Herformuleer je gedachten, veroordeel eten niet langer en bevrijd jezelf van alle restricties en regels die je door jarenlang diëten hebt opgebouwd. Dit brengt rust en een gevoel van vrijheid met zich mee.

Week 6: Lichaamsbeeld, ontwikkeling Body Neutrality

De focus ligt deze week op wat je ziet in de spiegel en op foto’s. Je zet de eerste stappen naar body neutrality en het leren van de uniekheid van je lichaam en jouw pad.

Week 7: Een ode aan jouw lichaam

Deze week geef je jouw lichaam opnieuw een stem en leer je opnieuw verbinding te maken, waardoor je de relatie herstelt en optimaliseert. Dit doe je door verschillende oefeningen en acties van zelfliefde voor je lichaam uit te voeren.

Week 8: Waar ben jij echt hongerig naar?

Vaak eten we om andere redenen dan honger. Deze week maak je kennis met de vijf soorten verlangens en ontdek je waarom je vaak eet, los van echte honger. Daarnaast leg je opnieuw verbinding met jouw behoeften en wat jouw ware vervulling in het leven brengt.

Week 9: Afscheid nemen van emotie eten

Deze week is een van de belangrijkste weken van de reis. Je gaat inzicht creëren in jouw cyclus van emotie eten. Waar demp jij je emoties nog met eten en om welke emoties gaat het? Je ontdekt je triggers, de verschillende staten waar je in komt tijdens de cyclus en hoe je er op een liefdevolle manier uit kunt groeien. Schuld en schaamte rondom jouw eetbuien en eetgedrag zullen na deze week veel minder zijn omdat je jezelf langer veroordeeld maar observeert.

Week 10: Succes en voortgang

Deze week staat in het teken van het vieren van jouw succes en het plannen van jouw voortgang na het programma. We evalueren waar je nu staat met betrekking tot jouw eet- en lichaamsdoelen, stellen een terugvalplan op om valkuilen te vermijden, en benadrukken het vertrouwen dat je hebt opgebouwd. Je leert om te gaan met uitdagende periodes en je te focussen op zaken waar je invloed op hebt.

BEN JE KLAAR VOOR ECHTE VERANDERING?

Bevrijd jezelf van dieetconditioneringen, stap uit de wachtstand en geniet weer vol zelfvertrouwen van jouw unieke leven.

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU ALS JE:

In de wachtstand staat en je leven uitstelt tot je er 'beter' uitziet

Vanuit een veilige omgeving aan jezelf wilt werken

Ervaart dat onrust je aanzet tot overmatig eten, waarbij je voedsel consumeert dat je eigenlijk niet wilt eten

Kampt met een laag zelfbeeld

Je continu last hebt van een innerlijke stem die je vertelt dat je verkeerd eet of er anders uit zou moeten zien.

De spiegel en de weegschaal vermijdt

Zelfhaat of onzekerheid ervaart wanneer je foto’s van jezelf ziet

Telkens weer aan een dieet begint, maar steeds teleurgesteld wordt door het resultaat

Dit zijn signalen dat verandering nodig is. Laten we de kern van het probleem aanpakken en samen werken aan het creëren van meer balans. Met die balans kun je vol zelfvertrouwen en energie in het leven staan!
Deze coachingsessies gaan verder dan slechts praten. Diverse coachtechnieken, waaronder Neurolinguïstisch programmeren, body confidence coaching en touch & awareness body work, worden ingezet om een veilige omgeving te creëren waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

HOE GAAT HET TRAJECT IN Z’N WERK?

Tijdens een kennismaking ontdekken we of dit traject voor jou is. Als je een JA voelt gaan we aan de slag. Gedurende 10 opeenvolgende weken plannen we de coachsessies in, bij voorkeur op hetzelfde moment voor consistentie. De weekthema’s zijn vooraf bepaald, maar als er bij jou andere thema’s naar voren komen, passen we ons daarop aan. Je gaat wekelijks aan de slag met de actiepunten uit de sessies, wat de sleutel is tot het doorbreken van patronen. Daarnaast voer je wekelijks oefeningen uit het werkboek uit om meer bewustzijn te creëren.

Heb je vragen, wil je kennismaken of een afspraak maken?

Verlang naar je naar blijvende positieve verandering? Ik kijk er naar uit deze reis met jou te maken. Boek een Zoom-gesprek om kennis te maken en ontdek hoe dit programma jou kan helpen. Voor eventuele twijfels bieden de veelgestelde vragen de nodige verduidelijking.

Stel je vraag

  Plan een kennismaking (+/- 15 minuten)

  Tijdens het gesprek maken we (vrijblijvend) kennis, gaan wij dieper in op jouw situatie, ontrafelen we waar jouw blokkade nog zit en ontdekken we welk programma voor jou het meest kan betekenen.

  Als je je 100% inzet, kan ik je blijvende verbetering garanderen.

  Ben jij het zat om voortdurend te strijden en verlang je naar een gevoel van vrijheid en innerlijke rust als het gaat om je relatie met voeding en je lichaam? Ik ondersteun je hier graag bij. Ik heb inmiddels honderden mannen en vrouwen geholpen om een betere relatie met voeding en eten te ontwikkelen, met blijvende resultaten.

  Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te verbeteren. Accepteren Meer info

  Privacy Policy